Sandslash

Sandslash is een Grond en Grond type Pokemon. Sandslash behoort tot de soort van Mouse Pokémon (Mouse Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 29.5 kg (65.0). De vaardigheden zijn Zand Veil (Sand Veil) en Sand Rush (Verborgen) (Sand Rush (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 158. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sandslash ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 100, verdediging 110, speciale aanval 45, speciale verdediging 55, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 450. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 733 totale kracht (TK) kan behalen.

Sandslash Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Sandslash een base speciale stat van 55. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Sandslash een base experience yield van 163.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sandslash.

Sandslash Sandslash

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.