Sandshrew

Sandshrew is een Grond en Grond type Pokemon. Sandshrew behoort tot de soort van Mouse Pokémon (Mouse Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 12.0 kg (26.5). De vaardigheden zijn Zand Veil (Sand Veil) en Sand Rush (Verborgen) (Sand Rush (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sandshrew ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 75, verdediging 85, speciale aanval 20, speciale verdediging 30, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 783 totale kracht (TK) kan behalen.

Sandshrew Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Sandshrew een base speciale stat van 30. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Sandshrew een base experience yield van 93.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sandshrew.

Sandshrew Sandshrew

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.