Sandile

Sandile is een Grond en Donker type Pokemon. Sandile behoort tot de soort van Desert Croc Pokémon (Desert Croc Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 15.2 kg (33.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 58. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sandile ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 72, verdediging 35, speciale aanval 35, speciale verdediging 35, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 292. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 777 totale kracht (TK) kan behalen.

Sandile Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sandile.

Sandile Sandile

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.