Samurott

Samurott is een Water en Water type Pokemon. Samurott behoort tot de soort van Formidable Pokémon (Formidable Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 94.6 kg (208.6). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Shell Armor (Verborgen) (Shell Armor (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 238. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Samurott ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 100, verdediging 85, speciale aanval 108, speciale verdediging 70, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 528. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 687 totale kracht (TK) kan behalen.

Samurott Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Samurott.

Samurott Samurott

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.