Salazzle

Salazzle is een Gif en Vuur type Pokemon. Salazzle behoort tot de soort van Toxic Lizard Pokémon (Toxic Lizard Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 22.2 kg (48.9). De vaardigheden zijn Corrosie (Corrosion) en Vergeetachtig (Verborgen) (Oblivious (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 168. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Salazzle ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 68, aanval 64, verdediging 60, speciale aanval 111, speciale verdediging 60, Snelheid 117. Opgeteld zijn de stats 480. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 745 totale kracht (TK) kan behalen.

Salazzle Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Salazzle.

Salazzle Salazzle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.