Salandit

Salandit is een Gif en Vuur type Pokemon. Salandit behoort tot de soort van Toxic Lizard Pokémon (Toxic Lizard Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 4.8 kg (10.6). De vaardigheden zijn Corrosie (Corrosion) en Vergeetachtig (Verborgen) (Oblivious (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 64. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Salandit ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 48, aanval 44, verdediging 40, speciale aanval 71, speciale verdediging 40, Snelheid 77. Opgeteld zijn de stats 320. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 781 totale kracht (TK) kan behalen.

Salandit Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Salandit.

Salandit Salandit

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.