Sableye

Sableye is een Donker en Spook type Pokemon. Sableye behoort tot de soort van Darkness Pokémon (Darkness Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 11.0 kg (24.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 133. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mensachtig (Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Sableye ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 75, verdediging 75, speciale aanval 65, speciale verdediging 65, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 380. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 775 totale kracht (TK) kan behalen.

Sableye Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Sableye does not have the Stall ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Sableye een base experience yield van 98.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Sableye.

Sableye Sableye

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.