Runerigus

Runerigus is een Grond en Spook type Pokemon. Runerigus behoort tot de soort van Grudge Pokémon (Grudge Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 66.6 kg (146.8). De vaardigheid van de mon is Wandering Spirit (Wandering Spirit).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf, Mineraal (Amorphous, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Runerigus ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 58, aanval 95, verdediging 145, speciale aanval 50, speciale verdediging 105, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 483. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 777 totale kracht (TK) kan behalen.

Runerigus Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Runerigus.

Runerigus Runerigus

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.