Rowlet

Rowlet is een Gras en Vlieg type Pokemon. Rowlet behoort tot de soort van Grass Quill Pokémon (Grass Quill Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.5 kg (3.3). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Long Reach (Verborgen) (Long Reach (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 64. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Rowlet ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 68, aanval 55, verdediging 55, speciale aanval 50, speciale verdediging 50, Snelheid 42. Opgeteld zijn de stats 320. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Rowlet Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Rowlet.

Rowlet Rowlet

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.