Rotom

Rotom is een Elektrisch en Spook type Pokemon. Rotom behoort tot de soort van Plasma Pokémon (Plasma Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 0.3 kg (0.7). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 154. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Rotom ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 50, verdediging 77, speciale aanval 95, speciale verdediging 77, Snelheid 91. Opgeteld zijn de stats 440. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 779 totale kracht (TK) kan behalen.

Rotom Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Rotom een base experience yield van 132.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Rotom.

Rotom Rotom

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.