Roselia

Roselia is een Gras en Gif type Pokemon. Roselia behoort tot de soort van Thorn Pokémon (Thorn Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 2.0 kg (4.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 150 (19.6% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 140. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Fee, Gras (Fairy, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Roselia ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 60, verdediging 45, speciale aanval 100, speciale verdediging 80, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 400. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 781 totale kracht (TK) kan behalen.

Roselia Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Roselia has 1 speciale Attack EV. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Roselia een base experience yield van 152.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Roselia.

Roselia Roselia

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.