Rookidee

Rookidee is een Vlieg en Vlieg type Pokemon. Rookidee behoort tot de soort van Tiny Bird Pokémon (Tiny Bird Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 1.8 kg (4.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Rookidee ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 38, aanval 47, verdediging 35, speciale aanval 33, speciale verdediging 35, Snelheid 57. Opgeteld zijn de stats 245. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 798 totale kracht (TK) kan behalen.

Rookidee Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Rookidee.

Rookidee Rookidee

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.