Rolycoly

Rolycoly is een Steen en Steen type Pokemon. Rolycoly behoort tot de soort van Coal Pokémon (Coal Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 12.0 kg (26.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Rolycoly ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 40, verdediging 50, speciale aanval 40, speciale verdediging 50, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 240. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 814 totale kracht (TK) kan behalen.

Rolycoly Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Rolycoly.

Rolycoly Rolycoly

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.