Roggenrola

Roggenrola is een Steen en Steen type Pokemon. Roggenrola behoort tot de soort van Mantel Pokémon (Mantle Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 18.0 kg (39.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Roggenrola ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 75, verdediging 85, speciale aanval 25, speciale verdediging 25, Snelheid 15. Opgeteld zijn de stats 280. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 774 totale kracht (TK) kan behalen.

Roggenrola Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Roggenrola does not have the Weak Armor ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Roggenrola.

Roggenrola Roggenrola

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.