Rockruff

Rockruff is een Steen en Steen type Pokemon. Rockruff behoort tot de soort van Puppy Pokémon (Puppy Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 9.2 kg (20.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Rockruff ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 65, verdediging 40, speciale aanval 30, speciale verdediging 40, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 280. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 787 totale kracht (TK) kan behalen.

Rockruff Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Rockruff.

Rockruff Rockruff

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.