Rillaboom

Rillaboom is een Gras en Gras type Pokemon. Rillaboom behoort tot de soort van Drummer Pokémon (Drummer Pokémon). De mon is 2.1 meter lang. In lbs 6′11″. Het weegt 90.0 kg (198.4). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Grassy Surge (Verborgen) (Grassy Surge (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Gras (Field, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Rillaboom ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 125, verdediging 90, speciale aanval 60, speciale verdediging 70, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 530. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 683 totale kracht (TK) kan behalen.

Rillaboom Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Rillaboom.

Rillaboom Rillaboom

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.