Ribombee

Ribombee is een Insect en Fee type Pokemon. Ribombee behoort tot de soort van Bee Fly Pokémon (Bee Fly Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.5 kg (1.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 162. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect, Fee (Bug, Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ribombee ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 55, verdediging 60, speciale aanval 95, speciale verdediging 70, Snelheid 124. Opgeteld zijn de stats 464. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 763 totale kracht (TK) kan behalen.

Ribombee Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ribombee.

Ribombee Ribombee

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.