Reuniclus

Reuniclus is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Reuniclus behoort tot de soort van Vermenigvuldigen Pokémon (Multiplying Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 20.1 kg (44.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 50 (6.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 221. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Reuniclus ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 110, aanval 65, verdediging 75, speciale aanval 125, speciale verdediging 85, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 669 totale kracht (TK) kan behalen.

Reuniclus Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Reuniclus.

Reuniclus Reuniclus

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.