Reshiram

Reshiram is een Draak en Vuur type Pokemon. Reshiram behoort tot de soort van Vast White Pokémon (Vast White Pokémon). De mon is 3.2 meter lang. In lbs 10′06″. Het weegt 330.0 kg (727.5). De vaardigheid van de mon is Turboblaze (Turboblaze).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 306. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Reshiram ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 120, verdediging 100, speciale aanval 150, speciale verdediging 120, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 680. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 682 totale kracht (TK) kan behalen.

Reshiram Wijzigingen

From Pokémon Black & White to Pokémon X & Y, Reshiram een catch rate van 45.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Reshiram.

Reshiram Reshiram

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.