Remoraid

Remoraid is een Water en Water type Pokemon. Remoraid behoort tot de soort van Jet Pokémon (Jet Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 12.0 kg (26.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Water 1, Water 2 (Water 1, Water 2).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Remoraid ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 65, verdediging 35, speciale aanval 65, speciale verdediging 35, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 806 totale kracht (TK) kan behalen.

Remoraid Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Remoraid does not have the Sniper ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Remoraid een base experience yield van 78.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Remoraid.

Remoraid Remoraid

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.