Registeel

Registeel is een Staal en Staal type Pokemon. Registeel behoort tot de soort van Iron Pokémon (Iron Pokémon). De mon is 1.9 meter lang. In lbs 6′03″. Het weegt 205.0 kg (451.9). De vaardigheden zijn Duidelijke Body (Clear Body) en Light Metal (Verborgen) (Light Metal (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 261. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Registeel ei uit te laten komen is 80 (20,304–20,560 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 75, verdediging 150, speciale aanval 75, speciale verdediging 150, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 730 totale kracht (TK) kan behalen.

Registeel Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Registeel een base experience yield van 215.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Registeel.

Registeel Registeel

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.