Regirock

Regirock is een Steen en Steen type Pokemon. Regirock behoort tot de soort van Rock Peak Pokémon (Rock Peak Pokémon). De mon is 1.7 meter lang. In lbs 5′07″. Het weegt 230.0 kg (507.1). De vaardigheden zijn Duidelijke Body (Clear Body) en Sturdy (Verborgen) (Sturdy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Verdediging EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 261. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Regirock ei uit te laten komen is 80 (20,304–20,560 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 100, verdediging 200, speciale aanval 50, speciale verdediging 100, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 740 totale kracht (TK) kan behalen.

Regirock Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Regirock een base experience yield van 217.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Regirock.

Regirock Regirock

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.