Regidrago

Regidrago is een Draak en Draak type Pokemon. Regidrago behoort tot de soort van Dragon Orb Pokémon (Dragon Orb Pokémon). De mon is 2.1 meter lang. In lbs 6′11″. Het weegt 200.0 kg (440.9). De vaardigheden zijn Dragon'S (Dragon's Maw) en #VALUE! ().

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Regidrago ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 200, aanval 100, verdediging 50, speciale aanval 100, speciale verdediging 50, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 480 totale kracht (TK) kan behalen.

Regidrago Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Regidrago.

Regidrago Regidrago

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.