Regice

Regice is een Ijs en Ijs type Pokemon. Regice behoort tot de soort van Iceberg Pokémon (Iceberg Pokémon). De mon is 1.8 meter lang. In lbs 5′11″. Het weegt 175.0 kg (385.8). De vaardigheden zijn Duidelijke Body (Clear Body) en Ice Body (Verborgen) (Ice Body (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 261. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Regice ei uit te laten komen is 80 (20,304–20,560 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 50, verdediging 100, speciale aanval 100, speciale verdediging 200, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 740 totale kracht (TK) kan behalen.

Regice Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Regice een base experience yield van 216.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Regice.

Regice Regice

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.