Rayquaza

Rayquaza is een Draak en Vlieg type Pokemon. Rayquaza behoort tot de soort van Sky High Pokémon (Sky High Pokémon). De mon is 7.0 meter lang. In lbs 23′00″. Het weegt 206.5 kg (455.3). De vaardigheid van de mon is Air Lock (Air Lock).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval, 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 306. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Rayquaza ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 105, aanval 150, verdediging 90, speciale aanval 150, speciale verdediging 90, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 680. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 672 totale kracht (TK) kan behalen.

Rayquaza Wijzigingen

From Pokémon Ruby & Sapphire to Pokémon X & Y, Rayquaza een catch rate van 3. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Rayquaza een base experience yield van 220.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Rayquaza.

Rayquaza Rayquaza

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.