Rattata

Rattata is een Normaal en Normaal type Pokemon. Rattata behoort tot de soort van Mouse Pokémon (Mouse Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 3.5 kg (7.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 51. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Rattata ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 56, verdediging 35, speciale aanval 25, speciale verdediging 35, Snelheid 72. Opgeteld zijn de stats 253. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 819 totale kracht (TK) kan behalen.

Rattata Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Rattata een base speciale stat van 25. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Rattata een base experience yield van 57.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Rattata.

Rattata Rattata

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.