Ralts

Ralts is een Psychisch en Fee type Pokemon. Ralts behoort tot de soort van Feeling Pokémon (Feeling Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 6.6 kg (14.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 235 (30.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 40. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Amorf, Mensachtig (Amorphous, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Ralts ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 28, aanval 25, verdediging 25, speciale aanval 45, speciale verdediging 35, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 198. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 818 totale kracht (TK) kan behalen.

Ralts Wijzigingen

In generatie drie, vier en vijf heeft de Pokemon Ralts is Psychic type. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Ralts een base experience yield van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Ralts.

Ralts Ralts

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.