Raikou

Raikou is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Raikou behoort tot de soort van Thunder Pokémon (Thunder Pokémon). De mon is 1.9 meter lang. In lbs 6′03″. Het weegt 178.0 kg (392.4). De vaardigheden zijn Druk (Pressure) en Inner Focus (Verborgen) (Inner Focus (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 261. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Raikou ei uit te laten komen is 80 (20,304–20,560 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 85, verdediging 75, speciale aanval 115, speciale verdediging 100, Snelheid 115. Opgeteld zijn de stats 580. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 698 totale kracht (TK) kan behalen.

Raikou Wijzigingen

In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Raikou has Volt Absorb as its hidden ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Raikou een base experience yield van 216. In de 2e generatie heeft Raikou een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Raikou.

Raikou Raikou

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.