Raichu

Raichu is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Raichu behoort tot de soort van Mouse Pokémon (Mouse Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 30.0 kg (66.1). De vaardigheden zijn Statische (Static) en Bliksemafleider (Verborgen) (Lightning Rod (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 218. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Raichu ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 90, verdediging 55, speciale aanval 90, speciale verdediging 80, Snelheid 110. Opgeteld zijn de stats 485. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 761 totale kracht (TK) kan behalen.

Raichu Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Raichu een base speciale stat van 90. In de eerste vijf generaties heeft de Pokemon Raichu een base Speed van 100. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Raichu een base experience yield van 122. In de 5e generatie heeft Raichu een base experience yield van 214.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Raichu.

Raichu Raichu

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.