Qwilfish

Qwilfish is een Water en Gif type Pokemon. Qwilfish behoort tot de soort van Balloon Pokémon (Balloon Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 3.9 kg (8.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 88. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Water 2 (Water 2).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Qwilfish ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 95, verdediging 85, speciale aanval 55, speciale verdediging 55, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 440. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 748 totale kracht (TK) kan behalen.

Qwilfish Wijzigingen

In generatie twee tot en met zes heeft de Pokemon Qwilfish een base Defense van 75. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Qwilfish een base experience yield van 100. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Qwilfish een base experience yield van 86.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Qwilfish.

Qwilfish Qwilfish

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.