Pyukumuku

Pyukumuku is een Water en Water type Pokemon. Pyukumuku behoort tot de soort van Zeekomkommer Pokémon (Sea Cucumber Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.2 kg (2.6). De vaardigheden zijn Innards Out (Innards Out) en Onbewust (Verborgen) (Unaware (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 144. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Water 1 (Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pyukumuku ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 60, verdediging 130, speciale aanval 30, speciale verdediging 130, Snelheid 5. Opgeteld zijn de stats 410. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 785 totale kracht (TK) kan behalen.

Pyukumuku Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pyukumuku.

Pyukumuku Pyukumuku

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.