Purrloin

Purrloin is een Donker en Donker type Pokemon. Purrloin behoort tot de soort van Devious Pokémon (Devious Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 10.1 kg (22.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Purrloin ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 41, aanval 50, verdediging 37, speciale aanval 50, speciale verdediging 37, Snelheid 66. Opgeteld zijn de stats 281. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 793 totale kracht (TK) kan behalen.

Purrloin Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Purrloin.

Purrloin Purrloin

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.