Pumpkaboo

Pumpkaboo is een Spook en Gras type Pokemon. Pumpkaboo behoort tot de soort van Pompoen Pokémon (Pumpkin Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 5.0 kg (11.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 67. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pumpkaboo ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 49, aanval 66, verdediging 70, speciale aanval 44, speciale verdediging 55, Snelheid 51. Opgeteld zijn de stats 335. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 777 totale kracht (TK) kan behalen.

Pumpkaboo Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pumpkaboo.

Pumpkaboo Pumpkaboo

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.