Primeape

Primeape is een Vecht en Vecht type Pokemon. Primeape behoort tot de soort van Pig Monkey Pokémon (Pig Monkey Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 32.0 kg (70.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Primeape ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 105, verdediging 60, speciale aanval 60, speciale verdediging 70, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 749 totale kracht (TK) kan behalen.

Primeape Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Primeape does not have the Anger Point ability. In de 1e generatie heeft Primeape een base speciale stat van 60. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Primeape een base experience yield van 149.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Primeape.

Primeape Primeape

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.