Porygon

Porygon is een Normaal en Normaal type Pokemon. Porygon behoort tot de soort van Virtual Pokémon (Virtual Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 36.5 kg (80.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 79. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Porygon ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 60, verdediging 70, speciale aanval 85, speciale verdediging 75, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 395. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 749 totale kracht (TK) kan behalen.

Porygon Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Porygon does not have the Download ability. In de 1e generatie heeft Porygon een base speciale stat van 75. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Porygon een base experience yield van 130.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Porygon.

Porygon Porygon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.