Porygon-z

Porygon-z is een Normaal en Normaal type Pokemon. Porygon-z behoort tot de soort van Virtual Pokémon (Virtual Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 34.0 kg (75.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 241. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Porygon-z ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 85, aanval 80, verdediging 70, speciale aanval 135, speciale verdediging 75, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 535. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 713 totale kracht (TK) kan behalen.

Porygon-z Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Porygon-Z een base experience yield van 185.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Porygon-z.

Porygon-z Porygon-z

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.