Popplio

Popplio is een Water en Water type Pokemon. Popplio behoort tot de soort van Sea Lion Pokémon (Sea Lion Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 7.5 kg (16.5). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Liquid Voice (Verborgen) (Liquid Voice (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 64. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Popplio ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 54, verdediging 54, speciale aanval 66, speciale verdediging 56, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 320. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 775 totale kracht (TK) kan behalen.

Popplio Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Popplio.

Popplio Popplio

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.