Poochyena

Poochyena is een Donker en Donker type Pokemon. Poochyena behoort tot de soort van Bite Pokémon (Bite Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 13.6 kg (30.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Poochyena ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 55, verdediging 35, speciale aanval 30, speciale verdediging 30, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 220. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 805 totale kracht (TK) kan behalen.

Poochyena Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Poochyena does not have the Quick Feet ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Poochyena een base experience yield van 55. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Poochyena een base experience yield van 44.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Poochyena.

Poochyena Poochyena

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.