Poipole

Poipole is een Gif en Gif type Pokemon. Poipole behoort tot de soort van Poison Pin Pokémon (Poison Pin Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 1.8 kg (4.0). De vaardigheid van de mon is Beast Boost (Beast Boost).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 189. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Poipole ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 67, aanval 73, verdediging 67, speciale aanval 73, speciale verdediging 67, Snelheid 73. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 737 totale kracht (TK) kan behalen.

Poipole Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Poipole.

Poipole Poipole

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.