Plusle

Plusle is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Plusle behoort tot de soort van Juichen Pokémon (Cheering Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 4.2 kg (9.3). De vaardigheden zijn Plus (Plus) en Bliksemafleider (Verborgen) (Lightning Rod (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 200 (26.1% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Plusle ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 50, verdediging 40, speciale aanval 85, speciale verdediging 75, Snelheid 95. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 761 totale kracht (TK) kan behalen.

Plusle Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Plusle does not have the Lightning Rod ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Plusle een base experience yield van 120.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Plusle.

Plusle Plusle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.