Piplup

Piplup is een Water en Water type Pokemon. Piplup behoort tot de soort van Penguin Pokémon (Penguin Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 5.2 kg (11.5). De vaardigheden zijn Torrent (Torrent) en Defiant (Verborgen) (Defiant (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 63. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Piplup ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 53, aanval 51, verdediging 53, speciale aanval 61, speciale verdediging 56, Snelheid 40. Opgeteld zijn de stats 314. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 768 totale kracht (TK) kan behalen.

Piplup Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Piplup een base experience yield van 66.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Piplup.

Piplup Piplup

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.