Pineco

Pineco is een Insect en Insect type Pokemon. Pineco behoort tot de soort van Bagworm Pokémon (Bagworm Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 7.2 kg (15.9). De vaardigheden zijn Stevige (Sturdy) en Overjas (Verborgen) (Overcoat (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 58. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pineco ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 65, verdediging 90, speciale aanval 35, speciale verdediging 35, Snelheid 15. Opgeteld zijn de stats 290. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 785 totale kracht (TK) kan behalen.

Pineco Wijzigingen

In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Pineco een base experience yield van 60.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pineco.

Pineco Pineco

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.