Pincurchin

Pincurchin is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Pincurchin behoort tot de soort van Sea Urchin Pokémon (Sea Urchin Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.0 kg (2.2). De vaardigheden zijn Bliksemafleider (Lightning Rod) en Elektrische Surge (Verborgen) (Electric Surge (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf, Water 1 (Amorphous, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pincurchin ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 48, aanval 101, verdediging 95, speciale aanval 91, speciale verdediging 85, Snelheid 15. Opgeteld zijn de stats 435. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 791 totale kracht (TK) kan behalen.

Pincurchin Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pincurchin.

Pincurchin Pincurchin

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.