Piloswine

Piloswine is een Ijs en Grond type Pokemon. Piloswine behoort tot de soort van Swine Pokémon (Swine Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 55.8 kg (123.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven, 1 Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 158. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Piloswine ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 100, verdediging 80, speciale aanval 60, speciale verdediging 60, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 450. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 680 totale kracht (TK) kan behalen.

Piloswine Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Piloswine does not have the Snow Cloak ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Piloswine een base experience yield van 160.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Piloswine.

Piloswine Piloswine

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.