Pikipek

Pikipek is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Pikipek behoort tot de soort van Specht Pokémon (Woodpecker Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.2 kg (2.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 53. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pikipek ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 75, verdediging 30, speciale aanval 30, speciale verdediging 30, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 265. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 809 totale kracht (TK) kan behalen.

Pikipek Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pikipek.

Pikipek Pikipek

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.