Pikachu

Pikachu is een Elektrisch en Elektrisch type Pokemon. Pikachu behoort tot de soort van Mouse Pokémon (Mouse Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 6.0 kg (13.2). De vaardigheden zijn Statische (Static) en Bliksemafleider (Verborgen) (Lightning Rod (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 112. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Veld (Fairy, Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pikachu ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 35, aanval 55, verdediging 40, speciale aanval 50, speciale verdediging 50, Snelheid 90. Opgeteld zijn de stats 320. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 810 totale kracht (TK) kan behalen.

Pikachu Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Pikachu een base speciale stat van 50. In de eerste vijf generaties heeft de Pokemon Pikachu een base Defense van 30. In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Pikachu een base speciale Defense van 40. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Pikachu een base experience yield van 82. In de 5e generatie heeft Pikachu een base experience yield van 105. In Pokémon Yellow, Pikachu een base Friendship value van 90.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pikachu.

Pikachu Pikachu

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.