Pignite

Pignite is een Vuur en Vecht type Pokemon. Pignite behoort tot de soort van Fire Pig Pokémon (Fire Pig Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 55.5 kg (122.4). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Dikke Vette (Verborgen) (Thick Fat (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 146. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Pignite ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 90, aanval 93, verdediging 55, speciale aanval 70, speciale verdediging 55, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 418. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 697 totale kracht (TK) kan behalen.

Pignite Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pignite.

Pignite Pignite

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.