Pidove

Pidove is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Pidove behoort tot de soort van Tiny Pigeon Pokémon (Tiny Pigeon Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 2.1 kg (4.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 53. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pidove ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 55, verdediging 50, speciale aanval 36, speciale verdediging 30, Snelheid 43. Opgeteld zijn de stats 264. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 775 totale kracht (TK) kan behalen.

Pidove Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pidove.

Pidove Pidove

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.