Pidgey

Pidgey is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Pidgey behoort tot de soort van Tiny Bird Pokémon (Tiny Bird Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 1.8 kg (4.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 50. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pidgey ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 45, verdediging 40, speciale aanval 35, speciale verdediging 35, Snelheid 56. Opgeteld zijn de stats 251. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 794 totale kracht (TK) kan behalen.

Pidgey Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Pidgey does not have the Tangled Feet ability. In de 1e generatie heeft Pidgey een base speciale stat van 35. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Pidgey een base experience yield van 55.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pidgey.

Pidgey Pidgey

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.