Pidgeotto

Pidgeotto is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Pidgeotto behoort tot de soort van Bird Pokémon (Bird Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 30.0 kg (66.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 122. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Pidgeotto ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 63, aanval 60, verdediging 55, speciale aanval 50, speciale verdediging 50, Snelheid 71. Opgeteld zijn de stats 349. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 748 totale kracht (TK) kan behalen.

Pidgeotto Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Pidgeotto does not have the Tangled Feet ability. In de 1e generatie heeft Pidgeotto een base speciale stat van 50. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Pidgeotto een base experience yield van 113.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Pidgeotto.

Pidgeotto Pidgeotto

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.